RELEASE PARTY FRIDAY SEPT 23

We will play live and have a release party for the new 7″ vinyl September 23 at Melodybox in Stockholm.

Link to Facebook event.

Kom och fira släppet av vinylsjuan med två A-sidor: Mälaren och Ljuset som du sökte.
20- sent, inträde 100 kr. Klubb, dans och billig bärs!!

Live på scen:
21:45  Elvira Bira
23:00 Crash Nomada
DJ’s från röjiga Sputnik Kollektiv

”Crash Nomada låter som inga andra, folkmusiken är kvar liksom kärleken till punken – men för första gången vilar även Thåströms ande över låtarna. Helt jävla genialt och årets bästa singel” (Mikael Sörling, Turist i tillvaron#2, 2016)

https://open.spotify.com/artist/67jps1aP8vHb99GSaT2Hkh

Elvira Bira spelar folk- och världsmusikinfluerad punk med blås, strängar och trummor. Bandet har varit aktivt i olika konstallationer sedan 2007. Elvira Bira har spelat från Paris till New York. Den energirika frontaren och låtskrivaren Mathilda Sundin grundade bandet med sin far och har idag ett gäng musiker som skapar och improviserar fram nya låtar tillsammans. Frenetiska riff och sköna melodier med styrka och attityd.

Affisch_Melodybox_ljuset foto