Live at Slaktkyrkan, Stockholm March 15th

We will be playing at Slaktkyrkan together with some great bands and Klubb Kalashnikov, more info below and at the Facebook event.

Click here to buy tickets in advance from Tickster.

Transnational Music Group och Klubb Kalashnikov presenterar en klubbkväll fylld av stökig folkmusik, punk, ska och dans med:

CRASH NOMADA – SIRI KARLSSON – SKA’N’SKA – KLUBB KALASHNIKOV

Fredag 15 mars – Slaktkyrkan , Stockholm – Kl 20 – 03 – 18 år – 160 kr entré

CRASH NOMADA
Crash Nomada har hyllats för sin unika blandning av punk och folkmusik från olika delar av världen. Efter många års spelande är de ett av de mer etablerade banden i sin genre och har ett grundmurat rykte som ett dansant och explosivt liveband. De är aktuella med sitt andra fullängdsalbum. Tyngre och mörkare än tidigare, med texter på svenska som skär rakt igenom vår samtid och historia.

SIRI KARLSSON
Duon Siri Karlsson låter som en hel sekt när de rör sig mellan syntetiska naturljud, improvisationer, hårdhänt noise, psykedelia och sträv melankoli. Mötet mellan akustiska instrument och elektronik, folkmusik och avantgardistiska synthar förstärker kontraster som Siri Karlsson alltid arbetar med. Fria och oförutsägbara omskapar de hela tiden sin mystiska ljudvärld.

SKA’N’SKA
SKA’N’SKA, Sveriges röjigaste skaband bildades i Stockholm våren 2004. Detta tiomannaband gör allt för att du ska slippa stå still. Det spelar ingen roll om du är gammal eller ung, hemma eller helt borta, du kommer vilja släppa det du gör och hoppa med i dansen! Allt sedan början har SKA’N’SKA i ett frenetiskt tempo pumpat ut sina, som de kallar det, ”ska-reggae-gypsy-balkan-punk-party”-rytmer till omvärlden.

KLUBB KALASHNIKOV
Musiken denna kväll styrs upp av Damón Zurawski från klassiska östklubben Klubb Kalashnikov. Klubb Kalashnikov startades på det anrika KGB Bar i Stockholm 2006 men har sedan dess även gjort gästspel i städer som Berlin, Köpenhamn & Göteborg. Damón Zurawski är lite av en legend i Stockholms underground klubbscen och firar i år 25 år som klubbarrangör och DJ. Så räkna med fullt ös på dansgolvet med Gypsy Punk, Sovietabilly, Balkanbeats och mer!

Fredag 15 mars
Slaktkyrkan
Kl 20 – 03
18 år
160 kr entré