New music and more live dates spring 2024

New song out – under another band name:
Södra Armadan – GRÖNA VITA

LINKS TO ALL STREAMING SERVICES

Halva bandet är Hammarbyare och ville göra en bajenlåt, andra halvan är inte så brydda men tyckte det var en kul grej. Så vi landade i att göra en bajenlåt under det parallella bandnamnet Södra Armadan 🙂💚🤍💚 Hoppas ni diggar, även om ni inte är intresserade av fotbollskultur, eller om ni håller på något annat lag. Det är ju i slutändan musik, ramsor och gemenskap allt handlar om. Oavsett om vi snackar fotboll, punkrock eller andlighet eller vad som helst i övrigt som mänskligheten ägnar sig åt.

IN ENGLISH

Half of the band support the local Stockholm football team Hammarby and wanted to make a tribute song, the other half are not too bothered. So we ended up making a Hammarby song under the parallel band name Södra Armadan 🙂💚🤍💚 Hope you enjoy it, even if you are not interested in football culture, or if you support another team. At the end of the day, it is all about music, chants and community.

More spring gigs anounced!